Wine & Bites experience

D&D Wines biedt u een onvergetelijke Wine & Bites ervaring aan waarbij u kennismaakt met al het lekkers dat de prachtige wijnlanden u te bieden hebben.

Wij nemen u graag mee naar de wonderlijke wereld van de wijnen waarbij wij u proberen te verrassen en enthousiast te maken met onze heerlijke Wine & Bites proeverij.

De wijnen van D&D Wines zijn exclusief geselecteerd en door ons naar Nederland gehaald. Deze wijnen zijn in Nederland alleen bij D&D Wines verkrijgbaar, zijn betaalbaar en afkomstig van respectabele en betrouwbare producenten die in Italië, Spanje, Portugal en Frankrijk zeer goed staan aangeschreven. De meeste van onze wijnen zijn bekroond met een of meerdere medailles.

De Wines & Bites Experience duurt twee uur, u proeft wijnen van verschillende druivensoorten en wijnhuizen uit diverse landen. U leert hierbij proeven en verrijkt daarmee uw smaakpalet met de bijbehorende bites.

De proeverij wordt geheel verzorgd door één van onze enthousiaste en ervaren wijnadviseurs. Het enige wat u hoeft te doen is proeven en de smaak beleven!

Tijdens de proeverij maakt u kennis met maar liefst 7 verschillende wijnen, een variatie van witte wijn, rode wijn, rosé en een mouserende wijn. Bij elke wijn krijgt u een huisgemaakte bite/amuse, zowel met vlees, vis als vegetarisch. Daarnaast serveren wij brood met extra virgin olijfolie.

Samen met collega´s, vrienden en familie laten wij u genieten van een smaakvolle en gezellige proeverij! Een Wine & Bites proeverij van D&D Wines is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde wijndrinker. De wijnproeverij vindt plaats in het comfort van uw kantoor, thuis, school, kantine of op een door u gewenste locatie.

Een Luxe Wine & Bites proeverij is ook mogelijk. U moet hierbij denken aan een proeverij met meer complexe wijnen. Uiteraard worden de bites hierop aangepast.

Mochten wij u lekker hebben gemaakt voor onze Wine & Bites Experience, stuurt u ons dan een email met uw wensen en wij maken voor u een aanbieding op maat.